Egymondatos napló, mert szeretlek

Még szeptemberben olvastam Stephanie Nielson blogján egy kedves bejegyzést arról, hogy NieNie megtalálta és újraolvasta azt az egymondatos naplót, amit 2006-ban írt a férjének, és amiben egy éven át minden nap papírra vetett egy mondatot arról, hogy miért szereti a férfit.

Hasonló ötletet olvastam már kedvenc életmód bloggeremnél, Viánál a karácsonyi készülődés ötletei között, amiben rendhagyó adventi naptárként egy olyan gyűjteményt javasolt, amiben 24 szerelmes üzenetet vagy idézetet írunk, és csokoládé vagy ajándék helyett minden napra juthat karácsonyig egy kedves sor a kedvesnek.

November 7-e van, 48 nap Szentestéig, 24 nap az Advent kezdetéig – ami azt jelenti, hogy ha ma elkezdetek minden nap papírra vetni egy mondatot arról, miért szeretitek a szeretett társat, időben el is készül a rendhagyó naptár. Hajrá!

Egymondatos napló, mert szeretlek” bejegyzéshez 2ozzászólás

  1. Ez nagyon szép szokás – lehet, hogy én is megvalósítom itthon valahogyan. :) Zsoltival inkább valami közös képest vagy valamit írnék, de anyumnak pl. hálás gondolatokat simán. Vélemény? :)

  2. Mi úgy döntöttünk, hogy egy palackba üzeneteket, emlékeket rakunk, egészen a házasságig. :) így a jegyességünk időszaka később is emlékezetes marad, és a sok közös tevékenység felelevenítése esetleg segít átvészelni egy nehezebb perióduson.

Hozzászólás