Karácsonyi készülődés szervezése

Úgy tűnik, vonzom most a szervezéssel kapcsolatos témákat – nem csoda, hiszen közeleg a Karácsony, vele karöltve jön a vizsgaidőszak, addig pedig térdig járok a beadandókban, év végi hajtás és túlóra a munkahelyemen. Nem csoda tehát, ha nyitottabb szemmel járok és tudatosan vagy tudat alatt keresem a szervezést segítő ötleteket.

Via blogján ma jelent meg egy nyomtatható 2012-es karácsonyi tervező, amiben a rá jellemző és tőle megszokott módon ad praktikus, átfogó, inspiráló eszköztárat az olvasói kezébe, figyelve arra, hogy mindennel kényelmesen elkészüljünk, és kívül-belül ragyogjunk, mire eljönnek az ünnepek.

A Rendteremtő oldalán már hetek óta folyik a karácsonyi készülődés, annak jegyében, hogy ne az utolsó hétvége kétségbeesésében takarítsuk végig az egész lakást, hogy aztán ablaktisztítótól illatozón és nyúzottan zuhanjunk be a karácsonyfa alá.

Ugyan én nem fogtam neki ennyire időben a takarításnak, ráadásul a zónázással is sumákolok egy ideje (most inkább nem készítenék pillanatképeket az otthonomról, ha nem muszáj :)), de kiszámoltam, hogy ha a jövő héten újrakezdem a zónázást, akkor pont Karácsonyra végig érek a lakáson – öt hét, öt zóna.

Úgyhogy ennek szellemében én hétfőtől indítom a “hivatalos” karácsonyi készülődési időszakot.

Ti mikor kezditek a karácsonyi készülődést?

Karácsonyi készülődés szervezése” bejegyzéshez 3ozzászólás

  1. Tervezem, hogy kinyomtatom a tervezőt… :)) Komolyra fordítva: Via tervezője tényleg szuper, tavaly is nagy segítségemre volt!
    Megvárom advent első vasárnapját, dekorálni akkor szoktunk. És próbasütiket fogok sütni a családnak, barátoknak, kollégáknak, még azelőtt, hogy mindenki elunja a mézeskalácsot!

    • A próbasüti jó ötlet, úgyis tervezem, hogy leporolom a húgom mézeskalács receptjét!
      Via tervezőjébe én is belevetem magam, nagyon tetszik az, ahogy lelkileg is felkészít az ünnepre. Na meg persze a mindenre kiterjedő szervezés, tervezés. Nagyon jó.

  2. Visszajelzés: Karácsonyi nagytakarítás « Kincsesfüzet

Hozzászólás