Kreatív kalendárium kellékek, avagy új szenvedélyem a washi tape és társai

Rendben, legyen, hivatalosan is bevallom: beleszerettem a dekortapaszokba. Pedig nem is olyan régi az ismeretségünk: először (hol máshol) Viánál hallottam róluk (itt bővebben olvashattok a washi tape-ek lelkivilágáról), majd Via és Gigi kreatív kalendárium tanfolyamán ismerkedtem meg velük személyesen is, ahol a többi hasznos holmi mellé ajándék dekortapaszokat is kaptunk. Ez, nos… igen, elindított egy úton. :) A legutóbbi állomásom egy szépségekkel tömött bevásárlókosár volt az eBay-en.

IMG_1505.JPG

Igyekszem folyamatos inspirációt gyűjteni, hogyan használhatom majd praktikusan és stílusosan a szerzeményeimet, ezért létrehoztam néhány ide kapcsolódó táblát a Pinteresten, amik titeket is érdekelhetnek.

Filofax ötletek

Ezen a táblán mindenféle kalendáriumos inspirációt gyűjtök. Akad benne washi tape, nyomda, szépírás, rendszerezés, színkódolás, és mindenféle színes-szagos dolog, ami közelebb vihet egy mesés filofax birtoklásához.

Washi tape ötletek

A dekortapaszt is elsősorban a határidőnaplómhoz rendeltem, de annyi mindenre használható még, rengeteg dekorötlet nyüzsög az interneten, ezekből csemegézek itt külön.

Nyomdák

Nem volt tervben, de amikor a legutóbbi washi tape készletemet rendeltem meg, az egyszerű kis szivárvány palettát színkódoláshoz, magukkal ragadtak a gyönyörű nyomdakellékek is. Hát nyitottam ezeknek is egy inspirációs kuckót.

(Az eBay-es csodáim innen vannak: ebay.com/usr/sx4us)

Hírdetés

Kreatív kalendárium kellékek, avagy új szenvedélyem a washi tape és társai” bejegyzéshez ozzászólás

  1. A lehető legjobbkor :) vasárnap megyek a kreatív időgazdálkodás tanfolyamra és lövésem sincs, h milyen kalendáriumot szeretnék :)

    • Szuper! Majd mesélj!
      Addig is böngéssz, de a tanfolyamon úgyis kapsz majd egy csomó inspirációt. A testreszabáshoz előre válogatott papírszettekből lehet csegézni, az kezdetnek nagy segítség, utána pedig jöhet a tobzódás a lehetőségekben.
      Az eBayt továbbra is nagyon ajánlom, rengeteg dekorholmihoz lehet hozzájutni gazdaságosan. Én dekortapaszból, virág formájú gemkapocsból és cuki öntapadós cetlikből tankoltam fel, és tűkön ülve várom a nyomdakészletemet. :) Azt a legutóbbi rendelésemet (amiről a képet is beszúrtam fent) teljes mértékben a színkódolással fedezem – ez kérem praktikum, nem holmi öncélú élvezet! :P

  2. Visszajelzés: Kedvenc holmik – A határidőnaplóm | Kincsesfüzet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s