Ez vagyok én

Végre valahára megérkeztek a névjegykártyáim, amiket a Könyvműhely.hu-n kitöltött kérdőívért kaptam ajándékba, és a Névjegykártyaműhely.hu készítette el nekem. A posta ugyan kicsit megtréfált minket, de a Névjegykártyaműhelyben nagyon segítőkészek voltak, és végül eljutottak hozzám a várva várt kártyáim. Köszönöm!

20121011-175419.jpg

Amikor a kártyák terveit készítettem, fejtörést okozott, hogy vajon mit írjak rájuk. Mi az amit meg szeretnék mutatni magamból: ezzel foglalkozom, erre vagyok büszke, ebben szeretnék előbbre jutni. El kellett gondolkodnom a titulosomon is: ez vagyok én, ez a dolgom a világban.

Eszembe jutott Szalay Ádám tanácsa a Sikerkód tanfolyamról: ha el akarsz köteleződni valami iránt, tedd átláthatóvá magad, és tégy egy olyan lépést, ami rákényszerít, hogy már ne futamodhass meg egykönnyen. Ádám elmesélte, hogy a tanfolyam emelt szintű változatánál, a Platinumnál számukra az volt ez a lépés, hogy elkezdték árulni a jegyeket – ez valóban egy olyan lépés, ami nem nagyon ad lehetőséget visszatáncolásra.

Nos, tudom, hogy egy csomag névjegykártya még nem ekkora jelentőségű elköteleződés. Mégis, a gondolat, hogy hamarosan több tucat ember zsebében fog ott lapulni az ígéretem, hogy elköteleződöm a Kincsesfüzet mellett, vállalom, hogy motiválni, inspirálni akarom az embereket és segíteni nekik boldogabbá válni, valahogy elkomolyít, de jó érzéssel is tölt el egyben.

Hírdetés

Ez vagyok én” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Visszajelzés: Fél éves a Kincsesfüzet « Kincsesfüzet

  2. Visszajelzés: Frissítések | Kincsesfüzet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s