Mindig fel tudsz állni

Nick Vujicic karok és lábak nélkül született. És mégis csodákra képes. Beutazza a világot, előadásokat tart, és életcélja, hogy motiválja az embereket. Hogy elmondja nekik: nem számít, mit gondolnak róluk mások, vagy hogy milyen mély gödörbe kerültek, mert mindig talpra lehet állni. Karok vagy lábak ide vagy oda, Nick úszik, autót vezet, gépel, ír, telefonál, dobol, és… remekül tud ölelni.

45 perces videó, de érdemes végignézni. Ha nincs most ennyi időd, nézd meg apró részletekben. Készíts magad mellé zsebkendőt is. :)

Nick Vujicic – No Arms, No Legs, No Worries – Karok nélkül, lábak nélkül, gond nélkül (magyar felirattal)

Hírdetés

Mindig fel tudsz állni” bejegyzéshez ozzászólás

    • Igen, nagyon lelkesítő. :) A Sikerkód tanfolyam végén is bejátszotta ezt Ádám, az oktató (mármint részleteket), hogy hogyan lehet karok nélkül ölelni, és akkor lehetett menni hozzá is a végén ölelésre. :) Azóta mindig ha meglátom a tévében (tudod, Szalay Ádám, Tv2, Napló), akkor felkiáltok, hogy hé, én ezt a pasit megöleltem! :)
      Ja igen, és a videó. Múlt éjszaka felébredtem, rossz kedvem volt, féltem, nem tudtam visszaaludni. Úgyhogy iPad elő, néztem pár részletet a videóból, és máris nem éreztem nyomorultul magam. :)

  1. Visszajelzés: Hálás hétfő #5 « Kincsesfüzet

  2. Visszajelzés: Fél éves a Kincsesfüzet « Kincsesfüzet

  3. Visszajelzés: Nick Vujicic: Élet korlátok nélkül | Kincsesfüzet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s